Voor reservatie Onze Ark!

zie: Ontmoetingshuis "Onze Ark"  - contactpersoon

Welkom op de website van de "Vriendenkring Onze Ark"

Dit zijn onze eerstvolgende activiteiten

Kijk ook eens op "Nieuwtjes"

Kaartclub Onze Ark

Volgende kaarting van het seizoen 2019 - 2020

vrijdag 27 december 2019 om 19.30 u in Onze Ark

20 jaar Vriendenkring Onze Ark

Zondag 22 maart 2020 om 15.00 uur treedt de band Close-Up op in het ontmoetingshuis Onze Ark, gelegen Sint-Michielslaan 35 te Sint-Michiels Brugge.

Het concert wordt georganiseerd door de Vriendenkring Onze Ark ter gelegenheid van zijn twintigjarig bestaan.

Close-Up is een meerstemmige West-Vlaamse band. Met de focus op muzikale kwaliteit en harmonieuze samenzang brengt de band covers van gekende artiesten.

Close-Up bestaat uit Jan Vandelanotte (zang), Terry van Driel (gitaar), Sam Vander Meiren (basgitaar), Karel Claeys (drums) en Yentl Vanderiviere (keyboard).

Kaarten zijn te verkrijgen bij Johan en Lieve Vanbaelenberghe-Aelter (Wagenbruggelaan 28) en bij Daniël en Trees Sap-Sap (’t Kloosterhof 32).

Ze kosten 8 euro in voorverkoop (10 euro aan de deur). Meer info bij Daniël Sap: sap.sap@telenet.be of tel. 050-383410.