Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Vriendenkringnieuws

Nieuwe opdracht

Op 26 april 2022 heeft de "Vriendenkring Onze Ark" de taken van het "Zaalcomité Onze Ark" overgenomen voor de uitbating van het Ontmoetingshuis Onze Ark.

Inkanteling

Op 29 maart 2019 werd de 'Vriendenkring Onze Ark' opgenomen in de vzw Decanale Werken Brugge Stad afdeling Sint-Godelieve. We vervoegen daarmee het 'Zaalcomité Onze Ark' dat zorgt voor de uitbating van Onze Ark.

AED toestel

Om Onze Ark nog beter uit te rusten werd het plan opgevat om ons ontmoetingshuis te voorzien van een hartstarter. Om de aankoop te financieren werd op 11 maart 2018 met succes een optreden georganiseerd van Barbara Dex. 

Het AED-toestel werd aangeschaft bij de vzw HeartSaver en werd geplaatst tegen de voorgevel van “Onze Ark”. Door de gunstige ligging kan het toestel ook dienst doen voor de Sint-Godelievekerk en de Gemeenteschool. De Vriendenkring Onze Ark zal in het najaar een themacafé organiseren voor iedereen die belangstelling heeft voor het gebruik van een hartstarter.

Op woensdag 27 juni 2018 werd het AED-toestel ingehuldigd.

Artikel uit "de Zondag" van 23/10/2016

Artikel uit TIPS van 11/11/2015

Banjo-orkest

Het optreden van het Banjo-orkest t.v.v. de animatie in het Woonzorgcentrum Sint-Jozef op zaterdag 28 maart 2015 werd een groot succes. De talrijke aanwezigen genoten van een prachtig optreden in de Sint-Godelievekerk, die uitermate geschikt is voor dergelijke concerten. Haar mogelijkheden voor een multifunctioneel gebruik zijn een zegen voor Sint-Michiels.

Mark van de Voorde

Zopas verscheen een boek van Mark Van de Voorde bij de Uitgeverij Pelckmans. In “Help! Ik ben gelukkig” beschrijft hij de verschillende tendensen in onze samenleving. Een aanrader!

Vriendenkringnieuws

Nieuwe opdracht

Op 26 april 2022 heet de "Vriendenkring Onze Ark" de taken van het "Zaalcomité Onze Ark" overgenomen voor de uitbating van het Ontmoetingshuis Onze Ark.