Door de corona-tijden zijn voorlopig alle kaartingen uitgesteld tot een later te bepalen datum.

Dus de kaarting van 27 maart en de viering van 26 juni vervallen.

Wanneer de laatste kaarting van het seizoen 2019-2020 zal plaats hebben zal later bepaald worden, evenals de viering.

Kampioenviering kaartclub Onze Ark

Op vrijdag 26 april werd de kampioen gevierd in de parochiezaal Onze Ark in Sint-Godelieve.
De nieuwe kampioen van de kaartvereniging Onze Ark is Daniël Sap, vóór Nicole Baert, die tevens kampioen werd bij de vrouwen. Derde plaats was voor Van Massenhove Jeroen.
Daarna volgen:
Dekeyser Elisabeth, Jonckheere Johny, Ingelbrecht Robert, Taillaert Gilbert, Van Steenkiste Daniël, Blondeel Lieve, De Grande Rudy en Declerck José.

Het nieuwe kaartseizoen begint weer op 24 mei 2019 om 19.30 uur in Onze Ark.
Iedere vierde vrijdag is er kaarting, uitgenomen in de verlofmaand juli.
Voor de verdere data en andere inlichtingen kan men terecht op de website www.vkonzeark.be en doorklikken naar kaartclub Onze Ark of op telefoonnummer 050/39 60 31.
Iedereen welkom.

Kampioenenviering

De einduitslag van het kampioenschap 2017-2018 is:

1. Jean-Pierre Dierickx,         44 pt.
  2. Gentiel Decraemer,           42 pt.
  3. Elisabeth Dekeyser,          40 pt.
  4. Lisette Caestecker,
     Gilbert Taillaert en
     Ludwine Blondeel,              38 pt.
  7. Jacqueline Acx,                 36 pt.
  8. Rudi De Grande en
      Roger Verhaeghe,             34 pt.
10. Nicole Baert,                      33 pt.

Uitreiking aandenken en receptie 50 jaar kaartclub

Donderdag 21 september 2017 had in de gotische zaal van het stadhuis de overhandiging plaats, door het stadsbestuur, van het aandenken ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van de kaartclub Onze Ark.

Het aandenken werd gerealiseerd in samenwerking met de Brugse academie.

Aansluitend was er nog een receptie voor de ingeschreven kaarters van onze vereniging.

Op de foto zien we de delegatie van de kaartclub met het aandenken.

(bron: Brugs Handelsblad - 18 juni 2017) - klik IN het artikel om groter te maken

Kampioenenviering

Vorig werkjaren

kampioenviering 2016

Kampioenviering

Dit zijn een paar foto's van de kampioenviering van 24 april 2015

Vrijdag 25 april 2014: kampioenviering

Vrijdag 26 april 2013 Kampioenviering

0p 23 maart had de laatste kaarting plaats van het seizoen 2011-2012.

Rita Decloedt

is onze nieuwe kampioen.
Zij werd gevierd op
vrijdag 27 april
2012 in “Onze Ark”.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kampioenviering op Vrijdag 29 april 2011

Op vrijdag 29 april 2011 vierde de kaartclub Onze Ark zijn kampioen voor het seizoen 2010-2011.
Met een aperitief,  een varkentje aan het spit en wat amusement werd de avond gevuld. Het belangrijkste was natuurlijk de huldiging van de kampioen, Daniël Sap.
De prijsuitreiking aan de aanwezige kaarters verliep in een gemoedelijke sfeer.
Naderhand werd nog wat nagepraat bij een gezellig samenzijn.

Het programma voor het nieuwe kaartseizoen vindt U verder op de website in de rubriek "Kampioenschap 2011 - 2012"