zaterdag 28 maart 2015
                                         Banjo-orkest    (www.banjo-orkest.be)

Op zaterdag 28 maart 2015 om 20.00 uur organiseert de “Vriendenkring Onze Ark” een optreden van het “Banjo-orkest” in de Sint-Godelievekerk, gelegen Sint-Michielslaan 35 te Sint-Michiels.

Dit lenteconcert heeft plaats t.v.v. de animatie
                 in het woonzorgcentrum Sint-Jozef.

Het orkest staat onder leiding van Jacques Lecluyze, gewezen directeur van de muziekacademie van Menen.
De basis van het orkest, en wat het ook zijn karakteristieke klankkleur verleent, is de banjo sectie met 12 muzikanten. Verder omvat het orkest slagwerk, keyboard, trompet, sax, dwarsfluit, accordeon, gitaar, basgitaar, viool en hoorn. Drie van de muzikanten verzorgen tevens de zangpartijen.

Kaarten kosten 10 euro in voorverkoop en 12 euro aan de deur. Ze zijn te verkrijgen op volgende plaatsen:
    Erna De Wulf-Keereman, Kraaienhof 47 te Sint-Michiels, tel. 050 38 39 88
    Daniël Sap, ’t Kloosterhof 32 te Sint-Michiels, tel. 050 38 34 10
    Robert Houttekier, Wagenbruggelaan 18 te Sint-Michiels, tel. 0475 28 77 02
    Woonzorgcentrum Sint-Jozef, Spoorwegstraat 250 te Sint-Michiels, tel. 050 30 33 11

sap.sap@telenet.be                                                                                           www.vkonzeark.be

Septem Viri

Zaterdag 21 november 2015 om 20.00 uur

treedt het Vocaal Ensemble Septem Viri op in de Sint-Godelievekerk ter gelegenheid van het vijftienjarig bestaan van de Vriendenkring Onze Ark.

Het eerste concert dat door de Vriendenkring Onze Ark georganiseerd werd in de Sint-Godelievekerk, was een zeer succesvol optreden van Septem Viri. Een volgelopen kerk kon toen genieten van deze sublieme a capellagroep.

Septem Viri bestaat thans uit acht mannen die hun stembanden samen leggen om hedendaagse en wat minder hedendaagse muziek te brengen. Wanneer ze een moment niet zingen, slagen ze er in om met pittige bindteksten, die royaal gekruid zijn met humor, het publiek te boeien.

De kaarten zijn reeds te verkrijgen bij:
                    Johan en Lieve Vanbaelenberghe-Aelter,
                    Wagenbruggelaan 28 te Sint-Michiels    tel. 050 38 575 5

Daniël en Trees Sap-Sap,
                     ’t Kloosterhof 32 te Sint-Michiels  tel. 050 38 34 10

voor de prijs van 10 euro in voorverkoop en 12 euro aan de deur.